Foglalás

Luxus Apartman Fonyódon

Üdvözöllek a Sunset Resort blogjában! Luxus Apartman Fonyódon hangulatos vízparti szállás!

Vízparti Szállás!

Luxus Apartman Fonyódon: Képzeld el, hogy felébredsz egy luxus apartmanban, melynek ablakából a Balaton lenyűgöző panorámája tárul eléd. Az apartmanunk a vízparton helyezkedik el, így minden vendégünknek lehetősége van arra, hogy a part csodálatos hangulatában teljenek a nyaralás napjai. A belső terek modern és elegáns designnal rendelkeznek, melyek még kényelmesebbé tehetik a pihenésed.

Vízparti Apartman

Kikapcsolódás a Medencénél

Az apartmanunk új szintet képvisel a luxus és kényelem terén, melyet számos különleges extrával láttunk el. Fedezd fel belső udvarunk nyújtotta pihenést napozóágyakkal és medencével, melyek garantálják a teljes kikapcsolódást és feltöltődést. Itt a vendégek kényelmét mindig első helyen tartjuk, hogy minden pillanatuk emlékezetes legyen. Vízparti Szállás pár percre Fonyód központjától!

Fonyódi szállás Balatonon apartman Szállások Fonyód területén

Luxus Apartmanok Fonyódon! Teljes felszereltség!

Luxus Apartman Fonyódon teljesen felszerelt, hogy az itt tartózkodás minden pillanata a vendégek kényelmét és élvezetét szolgálja. Modern konyha, kényelmes nappali és hálószoba, valamint mindez mellett egy kifinomult fürdőszoba várja a vendégeket, hogy otthonosan érezhessék magukat.

Fedezd fel Fonyód és környékének izgalmas programlehetőségeit, és élvezd a Balaton nyújtotta kalandokat és élményeket!

  1. Vízitaxi Jegyek Főszezonban – Ne hagyd ki a vízitaxi élményt! Kizárólag főszezon idején kínálunk vízitaxi jegyeket Badacsony vagy Szigliget irányába!

  2. Petanque a Balaton Partján – Vízparti Apartman udvarán kipróbálhatod a petanque-t, a franciák legkedveltebb játékát, a Balaton partján elhelyezkedő petanque pályánkon!

  3. Csisztapuszta Fürdőjegyek – Élvezd az egésznapos fürdőzést a Csisztapuszta fürdőjegyekkel, melyeket kizárólag főszezonban kínálunk!

  4. Kerékpár Bérlés – Fedezd fel Fonyód és környéke látnivalóit kényelmesen kerékpárral! Bérelj kerékpárt nálunk és indulj felfedező útra!

  5. SUP Bérlés a Balatonon – Evezd végig a Balaton tükörsima vizét SUP deszkán! Biztonságos és élvezetes élmény minden korosztálynak!

  6. Ingyenes Rendezvények Főszezonban – Ne maradj le az ingyenes, tematikus rendezvényeinkről, melyeket kizárólag főszezonban kínálunk vendégeinknek!

  7. Élménymedence a Pihenésért – Pihenj és relaxálj a szabadtéri élménymedencékben, melyek már nagyon várnak téged!

  8. Minigolf a Balaton Partján – Teszteld koncentrációs és célzási képességedet a Balaton partján található minigolfpályánkon!

  9. Baby Pack Szolgáltatás – Gondoskodunk a kisbabás vendégeinkről is! Kérésre biztosítunk babaágyat és etetőszéket a teljes kényelemért!

Fedezd fel a Fonyódi Piac Különlegességeit!

A Fonyódi piac gazdag választékát kínálja a helyi termékeknek és kulturális élményeknek. Kattints ide, hogy részletesen megismerd a piac kínálatát!

.

Tervezd Meg Álmaid Nyaralását Az Apartmanunkban!

Luxus Apartman Fonyódon

Ha a nyaralásod során fontos a luxus és a közvetlen vízpart és kényelemben szeretnél pihenni akkor ne keress tovább! Tervezd meg álmaid nyaralását a Balaton partján, és élvezd a privát kikapcsolódást és luxus élményét az apartmanunkban! Várunk szeretettel, hogy együtt élvezhessük a Balaton-part varázslatos világát!

Sunset Resort

Oldalaink

Előző Bejegyzések

  • All Post
  • Luxus Apartman

Kategóriák

Fonyódi piac pékség Balaton

Oldalak

Apartmanok

Kezdőlap

Foglalás

Blog

Tájékoztatók

Süti

Adatkezelés

© 2024 design by webshop-weboldalkeszites.hu

Hozzájáruláskezelési Platform a Real Cookie Bannertől